Gösterilen Kayıt : 110 Toplam Kayıt : 249

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ VE YEMEK BURSU HAKKINDA

by Sinan Akıska

2017-2018 Eğitim-öğretim yılında “Kısmi Zamanlı Öğrenci Bursu”ndan faydalanmak isteyen öğrencilerin 28 Eylül 2017 tarihine kadar Rektörlüğümüz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın web adresinden online http://sks.ankara.edu.tr/2017/09/18/17708/  olarak başvurularını yapmaları gerekmektedir. 2017-2018 Eğitim-öğretim yılında “Yemek Bursu”ndan faydalanmak isteyen öğrencilerin 6 Ekim 2017 tarihine kadar Jeoloji Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne bir dilekçe ile başvurularını yapmaları gerekmektedir.

DERS SEÇİMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

by Sinan Akıska

A ve B GRUBU OLAN DERSLERİN SEÇİLMESİ HAKKINDA Ekle-bırak haftasında öğrencilerin ders seçerken “öğrenci numaralarının sonu” tek ile bitiyorsa dersi “A” grubundan, çift ile bitiyorsa “B” grubundan seçmeleri gerekmektedir.   Dersleri bu kurala göre seçmeyen öğrencilerin ekle-bırak haftasında seçimlerini düzeltmeleri gerekmektedir. Bu şekilde dersi seçmeyen öğrencilerin kayıtları ekle-bırak haftasında danışmanları tarafından iptal edilecektir.   Bölüm […]