JEM 431 Mühendislikte Projelendirme-I dersini bilgisayar ortamında seçtim. Konusunu almak için ne yapmalıyım?

• Mühendislikte Projelendirme Anket Formunu doldurup, dönemin ikinci haftasının sonuna kadar koordinatöre teslim etmelisiniz*.
  • Öğrencilerin Öğretim Üyelerine dağılımı koordinatör tarafından dönemin 2. haftası sonunda ilan edilmektedir**.
  • TÜBİTAK-öğrenci projesi bulunanlar danışman seçiminde önceliğe sahiptir.
  • Konusunu önceden belirleyerek (koordinatöre önceden bildirmiş olmalı) yaz döneminde arazi ve/veya laboratuvar çalışmasına katılan öğrencilere öncelik sağlanmaktadır.
  • Öğrencilerin öğretim üyelerine dağılımının sağlanması koordinatör tarafından yapılmaktadır***.
  • Mühendislikte Projelendirme konusu JEM 431 ve JEM 432 derslerini içermektedir. Ders seçimine bağlı olarak Güz ya da Bahar döneminde konuya başlanabilir.

*Mühendislikte Projelendirme Anket Formu bölümün web sayfası, duyurular bölümünden veya sekreterlikten temin edebilir, mail ortamında veya bizzat çıktı olarak koordinatöre iletebilirsiniz.

**Dönemin 3. Haftası içinde başvuru kabul edilmemektedir.

***Öğrencilerin öğretim üyelerini dolaşarak, sorumlu öğretim üyesi bulmaya çalışması gerekmemektedir.

İlgili Öğrencilerimize Duyurulur.

2 Ekim 2016