Jeoloji Mühendisliği bölümünün Degerli Öğrencileri

Üniversitemiz 23 Marttan itibaren online ve sanal eğitime başlıyacaktır. Siz değerli öğrencilerimiz derslerinizin eğitimlerini ders saatlerinin çakışmaması için daha önce duyurmuş olduğumuz normal ders programı çerçevesince takip ederek derse online olarak katılacaksınız. Online dersler orgun.ankara.edu.tr den Fakülte ve obs şifreniz ile gireceksiniz. Tüm öğretim üyeleri en fazla 30 -40 dakika canlı olarak derslerini kayıt ederek anlatabileceklerdir. Derslerin daha ayrıntlı açıklama kısımları ise ilgili dersin tüm ayrıntılı açıklamaları ise ‘KAYNAK’ bölümünde bulunan kısımlardan dosyaları indirip takip edebileceksiniz. Tüm öğrenciler hem online anlatılanı hem de Kaynak bölümündeki kısımlardan sorumludurlar. Arazi çalışmaları ve özellikle deney ve uygulama gerektiren kısımların anlatımları yine online olarak yapılacak ancak uygulama kısımları ise durum normalleştiği zaman yapılacaktır. Bu yüzden durumun normalleşmesi için bekleyeceğiz. Tüm bu önlemler sizlerin sağlığınız için alınmaktadır. Lütfen hiyen kurallarına uyalım dışarıda dolaşmayalım . Bu ara dönemini bol araştırma ve kitap okuyarak fırsata çevirelim. Hepinizi çok seviyoruz sizler bu ülkenin en büyük geleceğisinizdir.
İyi çalışmalar dilerim.

Prof.Dr.Yusuf Kağan KADIOĞLU