Bu duyuru, özellikle Türkçe programda öğrenim gören 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerini ilgilendirmektedir.

GENEL JEOLOJİ DERSİ İLE İLGİLİ

Genel Jeoloji I dersini “JEM105” koduyla alanlar Bahar dönemi JEM106-Genel Jeoloji II dersini alacaklardır.

Genel Jeoloji dersini “JEM101” koduyla alanlar Bahar dönemi JEM106-Genel Jeoloji II dersini almayacaklardır.

YAKITLAR JEOLOJİSİ İLE İLGİLİ

Önceki dönemlerde “JEM403-Petrol Jeolojisi (zorunlu)” dersini başaramamış öğrenciler JEM320-YAKITLAR JEOLOJİSİ dersini almak zorundadırlar.

TERMODİNAMİK DERSİ İLE İLGİLİ

JEM257-Termodinamik (seçmeli) dersini alan ve başarısız olan öğrenciler, bu dersin yerine başka seçmeli ders alacaklardır.

2017-2018 müfredatında yer alan JEM230-Termodinamik (zorunlu dersini) şu an 1. sınıfta olan öğrenciler, 2. sınıfa geçtiklerinde alacaklardır.

ZEMİN VE KAYA MEKANİĞİ DERSİ İLE İLGİLİ

JEM305-Zemin ve Kaya Mekaniği dersini alan ve başarısız olan öğrenciler, bu dersin yerine JEM326-Kaya Mekaniği ve JEM333-Zemin Mekaniği derslerini alacaklardır.

BU DUYURULARA BAĞLI OLARAK EKLE BIRAK HAFTASINDA DERS SEÇİMİNİZİ YENİLEMENİZ GEREKMEKTEDİR.